duminică, 28 februarie 2010

ConcluziiO emisiune deosebită astăzi... în care am avut în studio invitate două pretendente la postul de co-prezentatoare în emisiunea subsemnatului. De altfel, două fete frumoase, cu atitudine, care vor să realizeze ceva. Dacă vor reuși sau nu, iarăși... rămâne de văzut.

O emisiune cu peripeții, amuzantă, în care s-a strecurat și o pană de curent sau un telefon în direct ale unei cliente de-a subsemnatului, fără legătură cu emisiunea. Fetele au fost interogate, supuse unor prime teste.
Pe ultima sută de metri s-a înscris în această cursă și Loredana Pripas, elevă în clasa a VII-a C. Deși și-a anunțat intenția de a participa, pe ultima sută, se pare că nu a fost în zadar.

Comparativ, le puteți asculta pe amândouă, descărcând înregistrarea emisiunii de azi.

La rece, privind, trebuie să recunosc că Loredana s-a descurcat mai bine decât credeam că ar fi posibil. Bravo! În ceea ce o privește pe Lenuța Iordache... așteptam mai mult de la ea. Vocea (probabil) i-a fost gâtuită de emoție și trac. Pe lângă toate astea... are mult de lucrat la dicție, cursivitate, spontaneitate și mai ales la volumul vocii. Totuși, datorită voinței de a reuși, datorită sufletului pe care l-a depus m-am decis să îi mai acord o șansă și săptămâna viitoare, chiar dacă per ansamblu nu a reușit să treacă testul de voce. Dacă va reuși să remedieze greșelile pe care le-a făcut în testul de azi, va exista o posibiltate să rămână în cursă, însă, pentru un alt post.

Deoarece emisiunea se află într-o continuă expansiune și perfecționare, evident, va fi nevoie, de mai mulți oameni care să colaboreze cu noi și în backround.

În final, în prima rundă de azi, câștigătoare, este, puștoaica de 13 ani, născută la 22 octombrie 1996, care spune despre ea că "este sinceră, optimistă, încrezătoare și cu simțul umorului dezvoltat". Dintre toate fetele care au încercat să se impună pe lângă băieții din studio ea a fost singura care a reușit să se impună aproape perfect prin perspicacitate și dicție. Nu este suficient, însă. În următoarele 7-8 săptămâni trebuie să demonstreze că nu va rămâne doar la acest stadiu. Are de lucrat la intonație, puncte și virgule dar și la lecții de citire. La fel și partenerul actual de emisiune, Gabi... :)). Dacă va rămâne vom avea o voce feminină cu un timbru ușor de identificat.


După ce le ascultați pe fete puteți vota pentru acestea. Va avea și acest vot importanță în decizia finală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu