luni, 1 februarie 2010

Beyonce a devenit Regina premiilor Grammy

Beyonce a câştigat cinci premii Grammy, inclusiv pentru cea mai bună piesă a anului, surclasând-o pe tânăra senzaţie a muzicii country Taylor Swift, care a obţinut trei astfel de prestigioase trofee, într-o ceremonie care a avut loc duminică seară, la Los Angeles.

Cântăreţele americane Beyonce şi Taylor Swift au primit cele mai multe nominalizări la cea de-a 52-a gală a premiilor Grammy, concurând la zece, respectiv opt categorii.
În topul premiilor, celor două dive li s-au alăturat muzicienii din trupa de rock Kings of Leon , care au obţinut trei Grammy. Cvartetul din Tennessee (SUA), care a devenit celebru mai întâi în afara Statelor Unite, a cunoscut în sfârşit succesul în ţara natală odată cu lansarea piesei "Use Somebody". Duminică, Kings of Leon a devenit prima trupă rock din Nashville care a câştigat premiul Grammy pentru înregistrarea/single-ul anului.
Fraţii Caleb, Nathan şi Jared Followill şi vărul lor Matthew Followill au câştigat, de asemenea, premiile pentru cea mai bună interpretare rock şi cea mai bună piesă rock - "Use Somebody".
Zac Brown Band a primit premiul Grammy pentru cel mai bun artist debutant, după cum se aşteptau criticii şi publicul. Originară din Atlanta, aceasta este prima trupă care câştigă la această categorie din 2005, fiind nominalizată alături de Keri Hilson, MGMT, Silversun Pickups şi Ting Tings.
Trioul punk rock Green Day a câştigat premiul Grammy pentru cel mai bun album rock - "21st Century Breakdown".
Beyonce, în vârstă de 28 de ani, nominalizată la zece categorii, a câştigat premiul Grammy pentru cântecul anului, pentru "Single Ladies (Put a Ring On It)", surclasând hituri interpretate de Lady Gaga, Maxwell, Kings of Leon şi Taylor Swift.
Sursa: agentia.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu