duminică, 31 ianuarie 2010

Vocea feminină de la Radio?

Duminica viitoare, vom susține un nou interviu în vederea ocupării locului lăsat liber până acum de Ionela și Andreea. Ați ghicit este vorba de o viitoare voce feminină.
De data aceasta, datorită experiențelor anterioare mai puțin plăcute, va fi mai greu. De aceea, am speranța ca acea voce feminină de care avem nevoie, să nu mai dezamăgească.
Astfel, pentru a se integra în echipă viitoarele candidate vor susține timp de 8 săptămâni mai multe teste.
1. În prima săptămână se va susține testul eliminatoriu (un interviu) de bază prin care se va stabili dacă există sau nu anumite calități necesare pentru o emisiune de radio (dicție, voce radiogenică, viteză de reacție, citirea unui text la prima vedere, atitudinea potrivită pentru o astfel te activitate și anumite întrebări cheie...)
2. Dacă totul este în regulă în următoarele săptămâni (2-7) vor avea  loc teste pentru a stabili evoluția candidatei (în ce măsură a progresat cu temele propuse, dicție, ș.a.m.d.)
3. În ultima săptămână (a 8-a) va avea loc testul în direct. Dacă trece și acest test emoțional în următoarea săptămână va avea onoarea să primească legitimația și un loc alături de băieți în studio pentru o emisiune pe care o vrem din ce în ce mai profesional realizată.

Așadar cea de-a treia încercare o vom face cu o nouă "aspirantă": Lenuța Iordache.


"Prietenii și familia  îmi spun Nuți, am 17 ani, locuiesc în Vasilați (Călărași), sunt elevă în clasa X-A la liceu, profil economic. Îmi place foarte mult să ascult muzică, să dansez, să ies în oraș cu prietenii, într-un cuvânt să mă bucur de copilărie și de anii de liceu! Sunt o fire energică, plină de viață, mă acomodez foarte repede cu alte persoane, iar pe viitor aș dori să fac facultatea la A.S.E!"

Update
În urma unei scurte discuții, ea mai spune că are 17 ani și nu 12 sau 13 și că știe ce vrea cu adevărat. Inteligent nu? Vom vedea dacă "știe" într-adevăr....

Îi urez baftă!

18 comentarii:

 1. sunt curioasa cui o sa'i convina indiferent d varsta sa fie mascota radioului vasilatzi..(baieti purtati'va frumos k fetele ..altfel n'o sa aveti parte d ele in studio)

  RăspundețiȘtergere
 2. toate mascotele din lume sunt iubite si respectate, apar in reclame, fac deliciul tuturor. mascota nu inseamna sa fi considerat prost.

  RăspundețiȘtergere
 3. sunt prea mica sa pot intelege filozofia ta d viatza Mihai.si app yo sunt chiar mandra k sunt romanca:D:D:Ddin creieru' meu ...ala (sec) yo cred k u complici lucrurile prea mult..si ai pretentii mult prea mari d la o pustoaica d 13 ani.

  RăspundețiȘtergere
 4. si daca are 17 ani ce ?


  mai bn sa fii mik si destept decat mare si........ :-j

  nct catzi ani ai;).. conteaza doar sa fii impns de la spate, sa fii incurajat si totul va merge bn ;)
  dar dak tu o sa ii facy si ei km ne-ai fct si noua ;) adik nu exista o editzie fr morala... stai linistit k nu o sa reziste niki ea .. b din contra are 17 ani .. si nu sta sa o facy km vr u ;) de "CACAO" ;)

  RăspundețiȘtergere
 5. viata merge mai departe. orice om poate fi inlocuit. rezista cine poate. munceste cine vrea.

  RăspundețiȘtergere
 6. vreaw sa iti zic mihai, ca de cand nu m e ''mascota'' de deea e o mare plictiseala.uh crezi k eo ma trezesc de dim pt a ma chinui sa descifrez ce zike gaby? hy p bune,Deea facea show ,chiar imi facea placere sa ascult dar asa...in fine:D succes

  RăspundețiȘtergere
 7. Scuze „Allexa” ca te contrazic dar Deea nu facea altceva decat o admosfera de mahala...

  RăspundețiȘtergere
 8. asa am fost noi edukatee... sa facem o "admosfera de mahala" `

  shi care-i trb` ?

  edukatzia noastra nu depinde de voi`.. cei care ascultatzi acest "post de radio;;)"

  si dupa km am mai spus` avem si fitze,si arfe,si figuri..de toate;) dak` stitzi k inseamna asta :)):))`

  mda.. iar, pt. informatzia voastra.. dak` mihai nu se purta asa k noi` iesea kv. frumos ;)` hay sa zikem k nu am stat eu (yonela) de nebuna akolo ..poate nu eram instare sa fac asa ceva...` da` de`odata k niki deea nu a vrut(nu a rezistat) niki ea ... mm gandit k.. nu merita efortul ;)

  hy pa:-h` si inainte de a lasa un comenariu in` privintza noastra.. mai intai ganditzi-va` si dupa.. datzi clik` pe "postatzi un comentariu:|` " :P

  Succes!

  si din partea mea.` gata k aceste comentarii rautacioase ;)`
  k nu ma pon l mintea............nct :D:D:D


  :|`

  :-h

  RăspundețiȘtergere
 9. :)))...cum spuneam...:)))nu te poi la mintea...da cne a inceput?eu...mihai...:-J

  RăspundețiȘtergere
 10. gabby ?


  ` nu a zis nimeni nmk d u :|`

  ma rog. am spus` da` am spus adevaruu' :|`

  ai inteles ?

  si te-ai suparat dgb`

  hy.. lasa fitzelee.` si.. opreste-te:))`


  :-h`

  RăspundețiȘtergere
 11. MY bn cu "admosfera mea d mahala" dekt k plictiseala aia....:)


  a Mihai ce s'a intamplat??????


  am auzit k noua"voce feminina" nu s'a prezentat duminik trecut ...styty voi unde;;)?????...asa va laudatzi mey baieti?  la naaaaaaiba;);)


  :)):)):))

  RăspundețiȘtergere
 12. as vrea sa styu si eu kre dintre "colegi" a sp faza k "mahalaua";)

  RăspundețiȘtergere
 13. ...:::TAVI:::...11 februarie 2010, 20:26

  BHAAAAAAAA!!!!! Ia ascultati voi aici mha...toti smecherasii astia de vasilati...Credeti k unu de 1.90m 80kg care face sala ji are cunostite in Karate Shuto-kan ji Kobudo..va bate?..dak da io va rog frumos si respectuos sa terminati cu orice injuriu adus asupra lui Deea. K sar putea sa ma cunoasteti pe mn,si sa fac io aja o escala Bucuresti-Vasilati sa ne imprietenim aja ca de la pumnu meu la moaca voastra ;)...deci aveti grija ce comm-uri mai postati ji ce mai ziceti..;)

  RăspundețiȘtergere